Portfolio

 • Teamtraining voor het CJIB

  Teambuilding mbv Insights Discovery voor het CJIB voor een team van ongeveer 40 personen.

 • Workshop kleur bekennen voor Makelaarskantoor

  Makelaars zijn dag in dag uit met mensen in contact die een huis willen kopen of verkopen. Hoe kun je de mensen inschatten qua gedragsvoorkeur? Welke persoon vind het leuk om hard te onderhandelen en welk type heeft juist behoefte aan details en onderbouwing om zo tot een weloverwogen keuze te komen....

 • Insights Discovery en Sales voor Scania

  Insights Discovery in Sales trajecten. Voor Scania mochten wij een 10-tal trainingen verzorgen voor accountmanagers uit Nederland en België.

 • Workshop kleur bekennen voor Rabobank

  Workshop kleur bekennen voor een internationaal team van de Rabobank. Een leuke en vlotte kennismaking met Insights Discovery!

 • Training voor ROC Mondriaan

  Voor een teamtraining van een ROC was MV-Trainingen gevraagd om te kijken of we hier een passende invulling aan konden geven. Het betrof een communicatie afdeling die voorheen als verschillende afdelingen zelfstandig functioneerde maar die sinds 1 januari 2013 gezamenlijk als één team door het leven gingen.

 • Insights Discovery in een teamtraining

  Training voor een afdeling van een financiële instelling in Utrecht. Twaalf deelnemers krijgen meer inzicht in hun eigen gedrag en elkaars drijfveren. De basis van de training werdt gevormd met de persoonlijke profielen van Insights Discovery.

 • Teamtraining met Insights Discovery

  Teamtraining voor Friesland Campina DMV. Voor deze afdeling hebben we een training verzorgt waarbij in de ochtend de gedragsvoorkeuren mbv Insights Discovery werden uitgelegd. Dit werdt in de middag gevolgd door een outdoor programma met enkele teamopdrachten onder tijdsdruk. Dit gaf mooi inzichten in de teamdynamiek.

 • Workshop Kleur bekennen met Insights Discovery

  Een afdeling van pensioenfonds APG heeft een teambuilding sessie ingepland. Men wil een workshop kleur bekennen op basis van Insights Discovery om meer inzicht te krijgen in het team.