Coaching

Persoonlijke coaching met Insights Discovery®

Iedereen kent het wel, de dingen lopen allemaal niet zo lekker waardoor je ook niet lekker in je vel zit. Het maakt niet uit of dit nu zakelijk of juist prive is. Punt blijft dat het ontzettend frustrerend is als je het gevoel hebt dat alle energie die je in je projecten of activiteiten stopt niet aan lijkt te komen. Ligt dit aan jezelf? Of ligt dit juist aan de anderen? Hoe kun je je energie stroomlijnen zodat het minder energie kost om iets te bereiken of gedaan te krijgen van anderen?

Afbeelding van het Insights Discovery wiel met daarop de 8 verschillende psychologische typen en hun kleuren.Bij de persoonlijke coaching met Insights discovery® vult u online een vragen formulier in met daarop 25 meerkeuzevragen, dit duurt ongeveer 20 minuten. Aan de hand van uw antwoorden wordt er een persoonlijk profiel samengesteld. Dit Insights® profiel is géén competentie test en ook géén rapport. Het is een beschrijving over uw persoonlijke voorkeuren in gedrag, niets meer en niets minder!

Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld maken we een afspraak. Voor deze afspraak plannen we ongeveer 2,5 – 3 uur tijd in. Tijdens deze persoonlijke Coachings sessie krijgt u een introductie in het Insights Discovery® systeem en bespreken we oa:

  • De kracht van perceptie
  • 4 pijlers van Insights Discovery ®
  • Gedragsvoorkeuren
  • De 8 primaire Insights Typen
  • Hoe kun je afstemmen en verbinding maken
  • Je eigen persoonlijke Insights ® Profiel

Hierbij krijgt u duidelijk inzicht in uw kwaliteiten en eventuele ontwikkelpunten. Daarnaast krijgt u concrete handvatten en tips om beter te kunnen communiceren en krijgt u tevens inzicht in welke zaken u veel energie kosten of juist energie geven (zie de voorbeeldgrafiek hieronder). Als u dit laatste inzichtelijk hebt en dit kunt plaatsen in uw prive óf werk situatie dan kunt u gericht aan de slag om het weglekken van energie te verminderen. Hierdoor kunt u beter en met meer energie focussen op de dingen waar u wél energie van krijgt waardoor u een stuk beter in uw vel komt te zitten.

In uw Insights Discovery profiel kunt u bij de grafieken precies zien welke gebieden u energie kosten en welke u energie opleveren.

De bovenstaande grafieken geven uw kleurendynamica aan. Hierop kunt u zien op welke gebieden u energie krijgt en welke gebieden u energie kosten. In combinatie met uw wielpositie is dit zeer waardevolle informatie. Uw trainer of coach kan u helpen om dit in een kader te plaatsen waarbinnen het voor u inzichtelijk wordt op welke situaties in uw leven dit van toepassing is. Dit geldt voor zowel werk als prive!

Wilt u meer informatie over persoonlijke Coaching?
Stuur een email naar: info@mv-trainingen.nl

Of bel met Mike Verwater Officieel  Insights Discovery Practitioner®  06-21546216

Share