Workshop kleur bekennen

Workshop kleur bekennen met Insights Discovery ®

Insights Discovery, workshop kleur bekennen.Deze interactieve workshop is gebaseerd op het Insights Discovery® leersysteem. In een programma van ongeveer 3 uur wordt op een treffende en toegankelijke manier inzicht gegeven in je persoonlijkheid en je persoonlijke voorkeuren in gedrag en communicatie. Maar vooral ook hoe je door dit inzicht óók meer inzicht hebt in waarom jij en je collega’s op elkaar reageren zoals jullie dat normaal doen. Met de hierdoor verkregen inzichten kun je elkaar beter begrijpen en leer je om op elkaar “af te stemmen” en verbinding te maken. Hierdoor zul je al snel merken dat de communicatie binnen jullie team ineens een stuk leuker wordt en zal verbeteren!

De workshop kleur bekennen is een eerste introductie met Insights Discovery®. Het Insights Discovery ® leersysteem is gebaseerd op het baanbrekende werk van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung.
Een workshop zal de volgende onderwerpen behandelen:

  • De kracht van perceptie
  • 4 pijlers van Insights Discovery ®
  • Een stukje psychologie
  • De 8 primaire Insights typen
  • Afstemmen en verbinding maken
Afbeelding van het Insights Discovery wiel. Deze wordt ook gebruikt tijdens de workshop kleur bekennen.
Gedurende de workshop krijg je steeds meer inzicht in jezelf. Stap voor stap behandelen we de bovenstaande punten en telkens weer worden de deelnemers uitgedaagd om kritisch maar op een leuke manier naar zichzelf te kijken. Zo werken we langzaam naar het einde van de workshop toe waarbij ze ontdekken tot welke van de 8 primaire Insights Typen zij zelf behoren.
Iedere deelnemer krijgt zo meer inzicht in zijn/haar sterke punten en de mogelijke valkuilen. Daarnaast krijg je tegelijk ook heldere inzichten in je collega’s. Hier zijn veel zogenaamde “AHA-momentjes” als zaken herkent worden en vaak levert dit naast nieuwe inzichten ook nieuwe openingen op.
Erg leuk en verhelderend en het zorgt vaak voor voldoende gespreksstof tijdens de lunch of de daarop volgende dagen op “de zaak”.
Wilt u meer informatie over de workshop kleur bekennen?
Neem dan nu contact op met Insights Practitioner Mike Verwater via info@mv-trainingen.nl of via 0621-546216
Enkele foto’s van een workshop kleur bekennen ziet u hieronder:
Insights Discovery is een prachtig ontwikkel instrument tijdens uw team training!
Share