Workshop

Workshop kleur bekennen met Insights Discovery ®

Insights Discovery, workshop kleur bekennen mbv Insights Discovery.Deze interactieve workshop is gebaseerd op het Insights Discovery® leersysteem. In een programma van ongeveer 3 uur wordt op een treffende en toegankelijke manier inzicht gegeven in je persoonlijkheid en je persoonlijke voorkeursstijl in gedrag. Vooral ook hoe je door dit inzicht óók meer inzicht hebt in waarom jij en je collega’s op elkaar reageren zoals jullie dat normaal doen. Met de hierdoor verkregen inzichten kun je elkaar beter begrijpen en leer je om op elkaar “af te stemmen” en verbinding te maken met elkaar. Hierdoor zul je al snel merken dat de communicatie binnen jullie team ineens een stuk leuker wordt en zal verbeteren!

De workshop kleur bekennen is een eerste introductie met Insights Discovery®. Het Insights Discovery® systeem is gebaseerd op het baanbrekende werk van de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung.
Een workshop zal de volgende onderwerpen behandelen:

  • De kracht van perceptie
  • Insights Discovery® kleurentaal
  • Gedragsvoorkeuren
  • De 8 primaire Insights Typen
  • Afstemmen en verbinding maken
  • teamwiel
Gedurende de workshop krijg je steeds meer inzicht in jezelf. Stap voor stap behandelen we de bovenstaande punten en telkens weer worden de deelnemers uitgedaagd om kritisch maar op een leuke manier naar zichzelf te kijken. Zo werken we langzaam naar het einde van de workshop toe waarbij ze ontdekken tot welke van de 8 primaire Insights Typen zij zelf behoren.
Erg leuk en verhelderend en het zorgt vaak voor voldoende gespreksstof tijdens de lunch of de daarop volgende dagen op “de zaak”.
Let op: Bij deze workshop “kleur bekennen” ontvangen de deelnemers géén persoonlijk profiel! Als je echt serieus met je team aan de gang wilt kijk dan even bij de teamtraining. Bij de teamtraining ontvangen alle deelnemers aan de training ook echt hun persoonlijke Insights Discovery profiel. In dat Insights profiel staan ook concrete handvatten om met je eigen communicatie aan de slag te gaan.

Insights Discovery, workshop kleur bekennen

Wilt u meer informatie over deze workshop?
Neem dan nu contact op met Insights Practitioner Mike Verwater via info@mv-trainingen.nl of via 0621-546216
Insights Discovery is een prachtig ontwikkel instrument tijdens uw team training!
Share