Discovery Full Circle profiel

Insights Discovery Full Circle profiel!

Met uw verkregen inzichten in uzelf en in anderen wordt het een stuk eenvoudiger om af te stemmen en verbinding te maken met die anderen.Het Full Circle profiel van Insights Discovery is een 360 graden feedback model. Bij een 360 graden feedback profiel vraag je als het ware om feedback bij je collega’s, leidinggevenden of klanten. Bij dit Full Circle profiel kun je tot maximaal 12 collega’s of respondenten om feedback vragen. Hiervoor ontvangen zij een uitnodiging met een link naar de vragenlijst voor het Full Circle profiel. Hoe meer mensen je feedback geven hoe beter het beeld is dat je krijgt over hoe anderen jou ervaren. De respondenten hoeven zelf geen Insights profiel te hebben om je feedback te kunnen geven. Als de respondenten wél een Insights profiel hebben dan houden we ook meteen rekening met de wielpositie van die persoon. Op die manier kun je feedback heel helder in bepaalde kaders plaatsen om zodoende handvatten te verkrijgen om eventuele zaken aan te pakken.

Het Insights Discovery Full Circle profiel is een goede tool voor teamontwikkeling en managementcoaching. Je krijgt heldere feedback met duidelijke onderbouwing. We kunnen zelfs onderscheid maken in de rol van de respondenten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: Hoe is de feedback van je leidinggevenden, je collega’s, klanten of medewerkers. Interessant is dan of de ene groep jou anders ervaart dan de andere groep. En hoe staat dat in verhouding tot de eigen wielpositie van die persoon?

In onze ervaring is het Full Circle profiel een krachtig instrument bij de coaching van o.a. managers. We spreken regelmatig managers die in hun perceptie erg goed zijn in het “aanvoelen” van hun team nadat ze met hun team de basis training over Persoonlijke Effectiviteit hebben gedaan. Toch blijkt soms dat na een intervisie enkele maanden later de manager en zijn team nog steeds “een andere taal” spreken. Hier kan het Full Circle profiel duidelijkheid scheppen op welke vlakken dit precies speelt en handvatten geven voor structurele verbetering.
Kortom, een mooie en zeer waardevolle tool!

Wilt u meer informatie over het Insights Discovery Full Circle profiel? Vult u dan even het contact formulier op deze pagina in.

Insights Discovery Full Circle profiel. Een mooie 360 graden feedback tool tbv teamontwikkeling of management coaching.

Share

Insights Discovery Full Circle profiel

Het Insights Discovery Full Circle profiel is een 360 graden feedback model gericht op teamontwikkeling of managementcoaching.

Workshop kleur bekennen

Workshop kleur bekennen als introductie tot de Insights Discovery methodiek. Waarom reageer je nu altijd op de voor jou zo typische manier op bepaalde situaties?

Insights Discovery profiel

Uw eigen Insights Discovery profiel geeft u heldere inzichten in uw eigen gedrag en communicatiestijl. Ook geeft het goede concrete handvatten om eventuele ontwikkelpunten op te pakken.