Training voor ROC Mondriaan

Voor een teamtraining van een ROC in het westen van het land was MV-Trainingen gevraagd om te kijken of we hier een passende invulling aan konden geven. Het betrof een communicatie afdeling die voorheen als verschillende afdelingen zelfstandig functioneerde maar die sinds 1 januari 2013 gezamenlijk als één team door het leven gingen. Dit gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk en om te voorkomen dat er een soort “eilandjes” binnen het team bleven bestaan werdt gezocht naar een training voor het hele team.

Het hoofd van de betreffende afdeling had vanuit haar vorige functie op een ministerie goede ervaringen met het model van Insights Discovery®. Daarop was zij gaan zoeken naar een leuke en functionele daginvulling en kwam zodoende al snel bij ons uit.
Om meer inzicht in het team te verkrijgen is het ook belangrijk dat alle teamleden zich bewust zijn van wie ze zelf zijn en waar hun eigen sterke en zwakke punten liggen. Ook hier bleken de persoonlijke profielen van Insights Discovery wederom een fantastisch instrument om een heleboel zaken op een heldere manier inzichtelijk te maken.

Share