Workshop kleur bekennen tijdens beroepsopleiding

Workshop kleur bekennen op basis van Insights Discovery tijdens de beroepsopleiding tot professional organizer van Organizing Works BV.Tijdens de beroepsopleiding van Organizing Works tot professional organizer heeft MV-Trainingen in 2013 een viertal workshops georganiseerd waarbij de toekomstige organizers kennis maakten met het Insights Discovery® systeem. Professional Organizers komen op veel verschillende werkplekken bij zowel bedrijven als particulieren. Hierdoor is het voor henzelf handig én efficiënt als zij goed op de klant af kunnen stemmen. Immers als zij de klant goed in kunnen schatten dan zal het een goed lopende sessie worden waarbij de klant naar volle tevredenheid wordt georganiseerd. Aan de andere kant kun je stellen dat als de klant en de organizer elkaars tegenpolen zijn dat er veel kans is op wrijving en onbegrip van beide personen. Dit kan gaandeweg het proces makkelijk omslaan in weerstand. Als een klant eenmaal in de weerstand schiet kost het je tijd én energie om het proces weer op de rails te krijgen.

Tijdens de workshop kleur bekennen maken de deelnemers op een leuke en interactieve manier kennis met Insights Discovery® en de vier insights kleuren. De deelnemers krijgen hierbij handvatten voor het sneller herkennen van bepaalde persoonlijkheidstypen. Dit kan aan de hand van lichaamstaal, spreekstijl of bijvoorbeeld de werkplek zijn. Als je weet hoe en waar je de klant ongeveer op het Insightswiel in moet schatten en daarnaast ook weet waar je zélf op het Insightswiel staat, dan kun je daar je communicatie op aanpassen.

Workshop kleur bekennen. Insights Discovery in de praktijk.

De workshop zelf was voornamelijk interactief ingestoken waarbij door enkele korte opdrachten toch op een treffende manier de verschillen tussen de deelnemers snel duidelijk werden. Hier zaten goede eye-openers bij en wij hopen uiteraard dat de kersverse organizers de hier opgedane kennis en handvatten in de praktijk goed weten te gebruiken.

Wilt u zelf ook deelnemen aan de beroepsopleiding tot professional organizer?
Kijk dan hier op de website van Organizing Works BV voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over een workshop kleur bekennen vult u dan aan de rechterkant van deze pagina het online aanvraag formulier in! >>>

Organizing Works

Share