We geven een teambuilding workshop weg voor de hoogste bieder op de Veluwsche Veiling donderdag 25 oktober!

Communicatietraining op basis van Insights Discovery. (max 16 personen, 4-6 uur)
Het Insights Discovery ® leersysteem is gebaseerd op het baanbrekende werk van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung. Het is een zeer waardevolle tool! Het maakt op een positieve manier inzichtelijk hoe uw team met elkaar communiceert en hoe uw team op bepaalde situaties zal reageren. Een training zal de volgende onderwerpen behandelen:

  • De kracht van perceptie
  • 4 pijlers van Insights Discovery®
  • Jungiaanse voorkeuren
  • De 8 primaire Insights Typen
  • Afstemmen en verbinding maken
  • Teamwiel
  • Oefen activiteit (workshop Megavlieger bouwen!)
  • Korte reflectie op de activiteit

Tijdens de communicatietraining gaan de deelnemers met elkaar een team uitdaging aan. Ze gaan met zijn allen binnen een zeer korte tijd een hele grote Megavlieger bouwen. Dit kan alleen als ze de aangereikte technieken goed gebruiken!Nadat we inzichtelijk hebben hoe uw team functioneert en hoe de deelnemers zullen reageren op bepaalde stressfactoren gaan we een teamopdracht doen. Tijdens deze opdracht hebben we een beperkte tijd om een bepaald doel te halen. Zij moeten als team een grote Megavlieger zien te bouwen zonder dat er een bouwtekening aanwezig is!
Dit kan alleen als de groep de aangereikte technieken goed toepast!
Hierbij komt het aan op  Samenwerken – Communiceren – Resultaat – Creativiteit

De opbrengst van deze teambuilding workshop gaat volledig naar het goede doel.

Het goede doel is de stichting “SOS Dolfijn

JCI Noord-West Veluwe – voorheen bekend als Juniorkamer Noord-West Veluwe – organiseert op donderdag 25 oktober 2012 de Veluwsche Veiling. Tijdens dit charity dinner in de Heerlickheijd van Ermelo worden unieke items geveild. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar het goede doel: SOS Dolfijn.

Veilingitems zoals een bruidssuite voor een nacht, een middag bottervaren, dichterbij de dolfijnen of een avond sportief zeilen met Nederlandse Kampioen J24 klasse en zelfs een complete teambuidling workshop op basis van Insights Discovery!

SOS Dolfijn is een opvangcentrum voor bruinvissen en dolfijnen en komt in actie wanneer een dier gewond, ziek of verlaten op een Europees strand terecht komt. Het doel is om de dieren op te vangen, te verzorgen en terug te brengen naar zee. Daarnaast wil SOS Dolfijn ook een bijdrage leveren aan het beschermen van de zee en haar bewoners door middel van educatieve activiteiten en wetenschappelijk onderzoek.

De veiling wordt georganiseerd door JCI Noord West Veluwe. JCI, voorheen bekend als Juniorkamer, is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen. Maatschappelijke betrokkenheid speelt daarbij een grote rol. Zij zetten zich daarom ieder jaar in voor een belangrijk doel. Dit jaar hebben zij gekozen voor SOS Dolfijn.

U kunt de veilingitems alvast bekijken op www.veluwscheveiling.nl
Hier bent u toch zeker ook bij?!

 

Share