MV-trainingen was zondag 27 oktober te zien op RTLZ bij het programma Ondernemerszaken!

TV opnames RTL7 voor MV-Trainingenbegin oktober hebben we de opnames gehad voor het programma Ondernemerszaken van RTL7. Het thema van de uitzending is HR & Recruitment en één van de subthema’s daarin is dan weer het werken in teams. De redactie van Ondernemerszaken was ons op het spoor gekomen via deze internetpagina en zodoende was het contact al gauw gelegd.
Teamtrainer Mike Verwater wordt geïnterviewd en er worden opnamen gemaakt tijdens een teamsessie met een Insights Discovery workshop.
In het interview wordt oa ingegaan op vragen als:

  • wat doet de crisis met uw klanten?
  • Hoe zorg je er nu voor dat uw medewerkers in hun kracht komen te zitten?
  • Wat zijn de actuele ontwikkelingen op dit moment in de markt?
  • Waarom wij zo graag met het Insights Discovery model werken

Naast het interview krijgt men een kijkje in de spreekwoordelijke keuken tijdens een teamtraining met Insights Discovery.
MV-Trainingen heeft aan deze opnamen meegewerkt omdat wij ondernemers en MT leden bewust willen maken van het feit dat elke organisatie aan terrein kan winnen wanneer je de visie deelt dat menselijk kapitaal telt!

De grote lijn in het interview is:
Benut de kwaliteiten van de individuen in de teams waardoor de teamleden meer plezier krijgen in hun werk. Als mensen plezier in hun werk hebben stralen ze die energie ook uit. Als een heel team plezier in het werk heeft dan excelleert het team gigantisch en dit straal je ook weer uit naar je klanten….. en dát heeft weer een positief effect op het beeld dat je klanten van jouw organisatie hebben. Daar wint dus IEDEREEN mee!!!

Meer begrip en waardering voor elkaars kwaliteiten leit tot groei dmv plezier en energie!
Als je dát als organisatie weet te faciliteren dan groeit de organisatie daarin mee!

Dúrf te investeren in je menselijk kapitaal!!!

 

Insights Discovery is een prachtig ontwikkel instrument tijdens uw team training!

Share